Varför anlita ett proffs?

Ska du anordna ett kalas eller en fest och är i behov av en ansiktmålare? Du kanske känner till en glad amatör, ungdomar från någon skola eller någon frivillig? Men innan du bestämmer dig för det billigaste alternativet finns det några viktiga punkter du bör tänka igenom:

Säkerhet

Professionella ansiktsmålare använder sig bara av hudfärger med hög kvalitét som går lätt att tvätta bort. Det gör att man slipper oroa sig för allergiska reaktioner eller för missfärgning  som man annars kan få efter användning av billiga hudfärger, smetiga kritor eller av färg som inte är till för att användas på huden!

Professionella ansiktsmålare använder bara hudglitter. Vi skulle aldrig få för oss att använda vanligt hobbyglitter. Hobbyglitter är ofta metallbaserat och skulle man råka få det i ögat kan det orsaka skador på näthinnan och/eller ge upphov till allergiska reaktioner.

Professionella ansiktsmålare är noga med hygienen, byter vatten och sminksvampar ofta och målar aldrig på personer med hud- eller ögoninfektioner.

Erfarenhet och snabbhet

Professionella ansiktsmålare har målat tusentals ansikten och är beredda på det mesta. Här behövs det inte kopieras något från en bok. Vi känner till mängder av olika motiv och kan snabbt improvisera ihop något nytt för stunden!

Att se en professionell ansiktsmålare i arbete är en upplevelse som får många att stanna upp och fascineras av snabbheten och skickligheten! En professionell ansiktsmålare kan måla en fantastiskt fin ansiktsmålning på under fem minuter.

Kvalitet

Det går alltid att hitta billiga och kanske till och med gratis ansiktsmålare. Men om du vill att folk ska prata om ditt event och att det ska bli ihågkommet för lång tid framöver så välj alltid en professionell och erfaren ansiktsmålare!

Anlitar du mig kan du vara säker på att få högsta kvalitét gällande säkerhet, service, valuta för pengarna och professionalitet.

-->